Alexandra Leona Bryant Biografi

Snabb fakta

Smeknamn:AlexFödelsedag: 23 oktober , 2008Ålder: 12 år,12-åriga kvinnor

Soltecken: VågenOckså känd som:Leona Bryant

Född land: Förenta staterna

Född i:Förenta staternaKänd som:Barn skådespelare

Modeller Barnskådespelare

Familj:

mor:Jennifer Bryant

syskon: Walker Bryant Julia Butters Logan Moreau Maya le clark

Vem är Alexandra Leona Bryant?

Alexandra Leona Bryant, även känd som Alex, eller helt enkelt Leona Bryant, är en amerikansk barnskådespelare och modell, som har fått enorm berömmelse redan innan hon gick in i tonåren. Hon är syster till den populära skådespelaren och modellen Walker Bryant. Hon har gått rampen för kända designers på Los Angeles modevecka och den New York Fashion Week och har varit en del av många kortfilmer. Hon är också en ivrig fotbollsspelare och är ganska känd på Instagram och Tick ​​tack .

Alexandra Leona Bryant Bildkredit https://www.instagram.com/p/CDHU3n3F-ys/
(alexandraleonabryant •) Bildkredit https://www.instagram.com/p/CCOfxUBlgPW/
(alexandraleonabryant •) Bildkredit https://www.instagram.com/p/CB1BH5uFsx7/
(alexandraleonabryant) Bildkredit https://www.instagram.com/p/CAYg7SulKel/
(alexandraleonabryant •) Bildkredit https://www.instagram.com/p/CAWIF_9lnnv/
(alexandraleonabryan)Amerikanska skådespelare Amerikanska kvinnliga modeller Amerikanska kvinnliga barndomsskådespelare Karriär

Alexandra har lyckats skära en nisch som framgångsrik skådespelare och modell redan innan hon klev in i tonåren. Hon började fånga uppmärksamhet i februari 2016, när hon lade upp sina professionella headshots på Instagram . I mars samma år gick hon vid Los Angeles modevecka för Komava . Hon är också känd för sitt arbete med Ett två tre .

Med modellering störtade hon också på skådespeleri. Hon har varit med i många kortfilmer hittills. Hon började sin skådespelarkarriär med kortfilmen 2016 8 1/2 (som Clown ). Hon framträdde sedan som Jeri Kelsey i 2016 års kort Lauren Park . 2017 framträdde hon som Unga Paige i korthet Vårt sätt att falla . Året därpå dök hon upp i fantasydramat Jag skrev detta för dig . Samma år sågs hon också som Seger i korthet Weirdo .

Alexandra Leona Bryant har också medverkat i reklam för märken som t.ex. Enchantinals , Suzuki och Legoland . Några av hennes framgångsrika tryckmodelleringsuppdrag har varit de för UDT -mode , Malibu socker och Enchantinals .

Hon har gått banan Linda Gail Fashion vid New York Fashion Week och för MichelleAnn Kids och andra på Los Angeles modevecka . Hon sköts av Osbrink Youth , en talangbyrå ​​baserad i Burbank, Kalifornien

Amerikanska film- och teaterpersonligheter Amerikanska kvinnliga film- och teaterpersonligheter Vågen kvinna På sociala medier

Alexandra Leona Bryant är också ganska populär på sociala medier. Fans älskar hennes iögonfallande landningsbana och utskriftsmodellerande foton på henne Instagram konto, alexandraleonabryant , som har fått mer än 114 tusen följare. Kontot hanteras av hennes mamma.

Den 8 maj 2020 postade hon ett meddelande på Instagram och bad sina fans att donera för viktiga arbetare, inklusive de främsta hälsoarbetarna, som kämpade mot COVID-19-pandemin, genom inmyscrubs.com . I juli 2020 postade hon en Instagram bild på sig själv som njuter av en surftur med sina vänner på stranden.

Hon delar sin passion för fotboll genom att lägga upp klipp av sina spel genom sina höjdpunkter på Instagram. Henne Tick ​​tack konto, alexandraleonabryant , har tjänat mer än 1,8 miljoner likes och över 136,5 fans.

Alexandra Leona Bryant har en självbetitlad Youtube kanal, som lanserades den 12 november 2019. Den har lyckats få 15,6 tusen prenumeranter och över 195 tusen visningar. En av hennes senaste videor om den, SPYGGAR PÅ MIN BROR och hans flickvän på deras första datum ** Jag fick , publicerades den 26 juli 2020 och har fått mer än 23 tusen visningar och 1,7 tusen likes hittills. Hon driver hela produktionen av kanalen själv.

Hon har också gästspelat i många avsnitt av Youtube kanaler av Walker Bryant, Indi Star och Jentzen Ramirez. Hon presenterades tillsammans med Sophie Fergi och Piper Rockelle i Behandla mig själv musikvideo. Henne Facebook sidan har hittills bara 453 följare.

Alexandra Leona Bryant som person

Alexandras mest minnesvärda ögonblick hittills har gått på New York Fashion Week . När hon pratade om det kommer hon ihåg att det var mer en tjejresa med sin mamma, hennes kusin och hennes vänner.

Hon insjuknade en gång bara dagar innan en sångakt, och det ledde till att hon fick mild laryngit första kvällen i föreställningen. Som ett resultat lyckades hon inte slå många noter även efter att ha lagt in månader av repetitioner.

Alexandra Leona Bryant känner att underhållningsvärlden lägger stor vikt vid hur människor ser ut och hur de agerar offentligt, vilket gör det svårt att vara sitt ursprungliga jag ibland. När hon är uttråkad hemma älskar hon att skapa olika sminkutseende. Hon hatar bacon.

Youtube Instagram