Salice Rose Bio

Snabb fakta

Smeknamn:Röd sås, Popeyes drottningFödelsedag: 20 november , 1994Ålder: 26 år,26 år gamla kvinnor

Soltecken: Skorpionenhur gammal är ainsley earhardt

Född land: Förenta staterna

Född i:Kalifornien

Känd som:Instagram Star, YouTuberHöjd: 5'5 '(165centimeter),5'5 'Kvinnor

blac youngsta födelsedatum

USA Stat: Kalifornien

Fortsätt läsa nedan

Rekommenderat för dig

Logan Paul Mr Beast Jojo Siwa James Charles

Vem är Salice Rose?

Salice Rose är en amerikansk influensare på sociala medier som är enormt populär på Instagram. Hon har mer än 11 ​​miljoner följare på plattformen och är mer känd för sina videor snarare än bilderna. Salice har en personlig kontakt med sin fanbas och har en mycket bra relation med dem. Hennes sätt att prata är väldigt jordnära och kan lätt förstås av hennes anhängare. Salice dansar och sjunger för att göra sin poäng och till och med spelar lite när hon beskriver en viss interaktion med andra. Hon blandar ihop sina samtal, dans och sång med bakgrundsmusik för att göra sina videor mycket underhållande. Förutom Instagram är Salice Rose också aktiv på YouTube, Facebook och TikTok och åtnjuter en stor följd av dem alla. I december 2019 kom hon ut som bisexuell.

Du ville veta

  • 1

    Vem är Salice Roses flickvän?

    Salice Rose är för närvarande i ett förhållande med YouTuber-kollega, Brilynn Ford. Hon öppnade henne om sitt förhållande i augusti 2019, då hon publicerade en video på sitt Twitter-konto och introducerade Brilynn för världen.

Willow Rose Bildkredit http://instaliga.com/salicerose/794596095986660924_511008228 Bildkredit http://instaliga.com/salicerose/860992842899813388_511008228 Bildkredit https://www.pinterest.com/pin/373446994078360557/Amerikanska Vloggers Amerikanska YouTubers Kvinnliga Instagram-stjärnor

Hon marknadsför också kläder som t-shirts, huvtröjor och andra kläder för vissa företag. Vid en tidpunkt marknadsförde hon midjesträningsprodukter på sitt Instagram-handtag. Dessa bilder raderades senare på grund av kontroverser kring midjeträning.

Amerikanska Instagram-stjärnor Amerikanska YouTubers för kvinnor Amerikanska kvinnliga Instagram-stjärnor Fortsätt läsa nedan Vad är unikt med Salice Roses innehåll?

Salice Rose har en personlig kontakt med sina följare. Många av hennes videor har blivit mycket populära eftersom många ungdomar kunde relatera sig till det hon pratade om och kände att hon hade samma problem som de hade. De lösningar och vänliga råd hon erbjuder fick dem att känna att hon är en person som förstår deras problem. Det roliga innehållet i många av hennes videor är också ansvarig för hennes enorma popularitet.

Kontrovers angående Salice Rose & Chase F Relationship

Även om Salice Rose var ökänt hemlighetsfullt om sitt kärleksliv, lade hon i augusti 2019 upp en video till sitt Twitter-konto med bildtexten Väntan är över. Jag skakar att jag är så nervös. Ni killar ... ... MÖT MIN FLICKVÄN !. I videon introducerade hon Brilynn Ford som sin flickvän.

vilken nationalitet är david muir

Strax efter detta lanserade en av Salice Roses exer, Chas F, en egen YouTube-kanal och talade uttryckligen om hennes förhållande till Salice. Chas hävdade att under deras förhållande var Salice verbalt och känslomässigt kränkande och ville inte att hon skulle ha vänner. Chas sa också att Salice inte lät henne ha några andra jobb eftersom hon inte ville att hon skulle vara för långt ifrån henne. Salice Rose svarade med en nästan en och en halv lång repressionsvideo och motbevisade vart och ett av Chas anklagelser.

Familj & personligt liv

Salice Rose föddes den 20 november 1994 i Kalifornien, USA. Hon är av peruansk härkomst. Hon har två bröder och en syster som heter Ashley. Salice Rose kom ut som bisexuell och är för närvarande ett förhållande med en YouTuber-kollega, Brilynn Ford.

Hon är tvåspråkig. Även om hon använder engelska som det viktigaste kommunikationsmediet med sina anhängare, är hon också välbekant på spanska.

Trivia

Salice Rose är ett fan av R&B sångare Trey Songz.

vad är brock lesnars riktiga namn

Hon är förtjust i pizzarullar, heta cheetos, smårätter och tårtor.

Twitter Youtube Instagram